Veelgestelde vragen

Onze gummies

Al onze vitamine gummies zijn volledig vegan, gelatine vrij en bevat enkele plantaardige producten. 

Onze vitamine gummies zijn Pectin-based. Dit wordt gewonnen uit het schil en/of pulp van citrus vruchten.

Ja, al onze vitamine gummies zijn Halal. 

Nee! Al onze vitamine gummies bevatten enkel natuurlijke kleur- èn smaakstoffen en is 100% plant-based.

Er zit groot verschil in de kwaliteit van supplementen. 

Bij Vitahue garanderen wij 100% labelclaim. Zo werken wij enkel met kwalitatieve ingrediënten en is de hoeveelheid ingrediënten die op het label staat volledig stabiel tot de dag dat de houdbaarheidsdatum verstrijkt.

Wanneer je de vitamine gummies bewaart in een donkere en vochtarme omgeving, dan kunnen de gummies ook kort na deze datum worden genomen. De werking van de nutriënten kan na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum echter afnemen.

Bij Vitahue garanderen we 100% labelclaim. Zo werken wij enkel met kwalitatieve ingrediënten en is de hoeveelheid ingrediënten die op het label staat volledig stabiel tot de dag dat de houdbaarheidsdatum verstrijkt.

Wanneer je de vitamine gummies bewaart in een donkere en vochtarme omgeving, dan kunnen de gummies ook kort na deze datum worden genomen. De werking van de nutriënten kan na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum echter afnemen.

Bewaar de gummies in een koel en donkere omgeving en bij voorkeur niet warmer dan 25 graden celsius. Zo geniet je lang van de lekkerste vitamine gummies!

Vitahue vitamine gummies zijn absoluut veilig en volgens alle Europese normen. Onze productie vind plaats onder strenge productie- & kwaliteitseisen en is dan ook FDA-approved. Verder voldoen wij aan alle Europese richtlijnen betreft voedselveiligheid. 

Voor de jonge vitamine liefhebbers hebben wij een speciaal KIDS multivitamine ontwikkeld. De lekkerste multi voor kids van 3-12 jaar welke de ontwikkeling van je kind ondersteunt.

Nee, onze vitamine gummies bevatten géén gelatine. 

De gummies van Vitahue zijn op Pectine basis. Het is een natuurlijk bindmiddel, dat zich in de celwanden van fruit en planten bevindt. Dit wordt gewonnen uit onder andere appel-, suikerbieten- en citruspulp

Account

Voor een optimale bestelervaring kan je een account aanmaken. Zo kan je bijvoorbeeld jouw bestellingen bijhouden en hoef je je betaalgegevens niet opnieuw in te voeren. Ook ben je altijd up to date van de laatste kortingen, releases en andere Vitahue nieuwtjes!

Wil jij je wachtwoord resetten? Ga dan naar “wachtwoord vergeten“. Je ontvangt dan een email met een link. Klik op deze link om vervolgens je nieuwe wachtwoord aan te maken.

Een account aanmaken is heel simpel.

Meld je onderaan deze website aan met jouw email en je wordt automatisch op de hoogte gebracht van al onze nieuwtjes en acties!

Of maak jouw account direct aan met onderstaande knop:

Join the Family ❤️

Bestellen

Wanneer je een bestelling plaatst op maandag t/m vrijdag voor 22:00 uur, versturen we het pakket nog dezelfde dag.

Bestellingen die na 22:00 uur of in het weekend geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

In Nederland en België ontvang je het pakket binnen één werkdag. In drukke periodes kan het voorkomen dat je de levering na twee werkdagen ontvangt. 

Wordt er niet open gedaan en/of is er niemand thuis? Dan probeert PostNL het pakketje bij de buren af te leveren. Wanneer dit ook niet lukt, zal jouw pakket geleverd worden op een dichtbij gelegen afhaalpunt. 

Via een Track & Trace code van PostNL. Deze wordt toegestuurd via de e-mail. Heb je geen Track & Trace ontvangen? Dan kan het zijn dat we een oud of ongeldig e-mailadres in onze administratie hebben staan.

Contacteer ons dan zo spoedig mogelijk. 

De eerstvolgende werkdag. De factuur van de bestelling wordt via de email toegestuurd. Heb je geen factuur ontvangen? Dan kan het zijn dat we een oud of ongeldig e-mailadres in onze administratie hebben staan.

Contacteer ons dan zo spoedig mogelijk. 

Gratis verzenden geldt voor bestellingen boven de €30,-

De verzendkosten zijn €3,95 binnen Nederland & België.

 

Wij werken uitsluitend met betrouwbare betaalpartners. Je kan al onze vitamine gummies bestellen en betalen met de volgende betaalmethodes:

Ideal vitahue  

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling, zonder opgave van redenen, te herroepen binnen een termijn van 14 dagen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de complete bestelling fysiek in bezit krijgt. 

Wanneer je een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren / het herroepingsrecht uit wilt oefenen, dien je ons hiervan op de hoogte te stellen.

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd.

Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen. Neem hiervoor eerst contact met de klantenservice van vitahue.nl op.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetaald worden.

Ons retouradres is:

Vitahue B.V.
Keizersgracht 520h
1017 EK Amsterdam 

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Retourkosten worden niet geretourneerd. 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Onze Vitamins

Energy-multivitamine-vitamine-gummies-product

Energie Gummies

Hair-skin-nails-vitamine-gummies-product

Hair Gummies

Kids-multivitamine-gummies-product

Kids+ Multi Gummies

Adult-multivitamine-gummies-product

Multi+ Gummies